Loviisan Rauhanfoorumi 2023

Lauantaina 5.8.

  • Klo 12 Loviisan Rauhanfoorumin neuvottelukunnan kokous Palvelutalo Esplanadissa osoitteeseessa Kuningattarenkatu 7, Loviisa, jossa tarjolla omakustanteinen kevyt lounas. Keskusteluaiheina 1) Suomen Nato-profiili ja rauhantyö / rauhanvälitys ja 2) Loviisan Rauhanfoorumin tulevaisuus.
  • Klo 12 bussikuljetus Helsingistä Kallion kirkon edestä Loviisaan.
  • Klo 14 Rauhanfoorumin seminaari (IUPS Paasikivi-Seura) Palvelutalo Esplanadissa osoitteeseessa Kuningattarenkatu 7, Loviisa: Venäjän Ukraina-sodan vaikutukset suomensukuisten kansojen elämään. Puheenjohtajana toimii René Nyberg ja keskustelemassa mm. Eikka Kosonen, Tiit Salumäe, Martti Korhonen, Katalin Miklossy, Ilari Rantakari ja Esa-Jussi Salminen ja mukana asiantuntijoita Virosta, Udmurtiasta, Inkeristä ja Unkarista. Keskustelu.
  • Klo 16 RUBATO-orkesterin konsertti EU:n hengessä.
  • Klo 18 Loviisan kirkossa Eira Sax-Quartetin konsertti ja Kuninkaantien seurat (siioninvirsiä) mm. Jaakko Simojoki, Eeva-Maija Haukinen, Matti Turunen Lähi-idän musiikki-Company
  • Tilaisuuden jälkeen bussikuljetus Helsinginkin Kallion kirkolle.

Sunnuntaina Hiroshima-päivänä 6.8.

  • Klo 21 Krista Putkonen pitää puheen Laivasillan tanssipavilijongilla
  • Puheen jälkeen kynttiläkulkue Plagenin uimarannalle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *