Loviisan Rauhanfoorumi 2022

Hiroshima-päivänä, lauantaina 6.8.2022

  • Klo 14.00 Ukraina-Venäjä-aiheinen seminaari Palvelutalo Esplanadin juhlasalissa, Kuningattarenkatu 7. Pj. Pertti Torstila, keskustelemassa Ville Jalovaara, Janne Saarikivi, Sinikukka Saari, Ilari Rantakari ja mahdollisesti Erkki Liikanen.
  • Klo 15.30 Pertti Torstila kertoo komennuksestaan Budapestiin uuden menestyskirjansa valossa.
  • Klo 16.15 EU:n entisten virkamiesten Rubato-orkesterin viihdekonsertti. Yhdyshenkilönä Eikka Kosonen ja Timo Kauppinen.
  • Klo 18.00 Kuninkaantien seurat Loviisan kirkossa, lyhyitä puheita, siioninvirsiä. Mukana mm. Janne Saarikivi, Jaakko Simojoki, Veli-Matti Hynninen, Itä-Uudenmaan papistoa. Lisätiedot: Itä-Uudenmaan Paasikivi-Seuran pj Veli-Matti Hynninen 040 021 4971.
  • Klo 21.00 Loviisan Laivasillan tanssipaviljongissa esiintyy Kalle Katz.
  • Klo 21.30 Dunja Katzin kynttiläpuhe
  • Klo 21.45 Perinteinen Hiroshima-päivän kynttiläkullkue, jossa muistamme sotien ja vainojen uhreja. Lähdemme kynttilälyhdyt kädessä kävelemään kohti uimaranta Plagenia (Kapteenintie 5), jossa laskemme lyhdyt japanilaisen perinteen mukaisesti mereen. Tapahtumajärjestäjät tuovat lyhdyt paikalle. Tapahtuman Facebook-sivut löytyvät täältä. Lisätiedot: Dunja Katz 040 830 9500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *