Seurapuheita, siioninvirsiä ja konsertti

Paikka: Loviisan kirkko
Aika: lauantaina 8.8. klo 18-19.30

Seuroissa puhuvat mm. Erkki Tuomiojan avustaja Tarja Kantola, rovasti Veikko Lisitsin, rovastit Jaakko Simojoki ja Veli-Matti Hynninen. Lauletaan siioninvirsiä. Puheiden jälkeen kansanmuusikko Jarmo Romppanen konsertoi laulaen ja soittaen.

Jarmo Romppanen

Hänen instrumentteihinsa kuuluvat mandoliinisoittimet, kitara ja pitkähuilu. Jarmo Romppanen tekee parhaillaan äänityksiä yhtyeittensä Nordic Choron, Päreen ja Rosenfinkin kanssa. Hän on julkaissut sävellyksiään, sovittanut suomenruotsalaista perinnemusiikkia, karjalaista tanssipoljentoa ja improvisaatiota.

Tilaisuus on maksuton.

Yläkuva: Basso Matti Turunen esiintymässä Kuninkaantien seuroissa elokuussa 2014. Kuva: Jouni Viitala.

Alempi kuva: Jarmo Romppainen. Kuva: Veli-Jussi Lietsala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *