Foorumin kaksi päivää

Misanel
Lauluyhtye Misanel esiintymässä Loviisan torilla la 2.8.2014.

Upea viikonloppu takana, suurkiitos kaikille esiintyjille, puhuille, avustajille ja yleisölle! Oli ilo olla tiimissä mukana, mahdollistamassa näitä kohtaamisia, elämyksiä, keskusteluita ja oivalluksia.

Jussi Ojala on luvannut kirjoittaa raportit lauantain kolmesta seminaareista, ja Jouni Viitala julkaissee ainakin osan ottamistaan kuvista viimeistään huomenna. Niitä odotellessa tässä joitakin kännykällä räpsimiäni kuvia.


Toimittaja Hannu Reime, Rauhanliiton kunniapuheenjohtaja Kalevi Suomela ja rauhantutkija Unto Vesa keskustelemassa rauhanliikkeiden, -aatteiden ja kansainvälisten instituutioiden historiasta ensimmäisen maailmansodan syttymisestä tähän päivään.

Syyria-seminaari
Syria-discussion in Loviisa Peace Forum today. From left: researcher Armenak Tokmajyan, activist Mania Alkhatib, ambassador Ilari Rantakari, debuty chairman of Arab Reform Initiative Salam Kawakibi, journalisti and author Liisa Liimatainen and professori emeritus Tuomo Melasuo.


Flamincokitaristi ja -laulaja, Piirpauke-yhtyeessä 25 vuotta laulanut ja soittanut Cinta Hermo, Loviisan Rauhanfoorumin virallinen päähine sekä innokas kuulija.


Porvoon piispa Björn Vikström ja Loviisan ruotsinkielisen seurakunnan kirkkoherra Karl Af Hällström Loviisan Rauhanmessussa su 3.8.2014.


Timo Noroviidan näyttävästi johtama STM:n Karjalan piirin leirikuoro Loviisan Laulujuhlilla 3.8.2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *