Ihmisoikeuksista kertova julistenäyttely

Amnestyn näyttely

Mitä: Amnestyn kokoama YK:n ihmisoikeuksista kertovan julistenäyttelyn avajaiset
Missä: Almintalolla osoitteessa Brandensteininkatu 3, Loviisa
Milloin: Sunnuntaina 3.8.2014 klo 12.30 – 13.00.

YK:n ihmisoikeusjulistus on ollut olemassa vuodesta 1948. Julistuksen sanoma on tänä päivänä yhtä ajankohtainen kuin sen syntyhetkellä. Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille, ja meidän kaikkien tulee työskennellä niiden toteutumiseksi.

Julistuksen 60-vuotisjuhlavuotena 2008 Amnesty kutsui joukon huippusuunnittelijoita avaamaan julistuksen 30 artiklan sisältöä kuvin. Amnestyn Know Your Rights -näyttely kertoo, miltä julistus näyttää 60 vuotta syntymänsä jälkeen.

Amnesty International on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö, joka pohjaa toimintansa yksittäisten ihmisten jäsenyydelle. Järjestön toiminta perustuu YK:n ihmisoikeusjulistukseen. Amnesty tehtävä on tutkia vakavia ihmisoikeusloukkauksia ja työskennellä niiden ehkäisemiseksi ja lopettamiseksi. Amnesty on edustettuna myös Loviisan torilla lauantaina 2.8. klo 8-12 järjestettävässä toritapahtumassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *