Loviisan Rauhanfoorumin lehdistötilaisuus ke 30.7. klo 10

9462661432_0d1482e5f5_z

Lämpimästi tervetuloa Loviisan Rauhanfoorumin lehdistötilaisuuteen keskiviikkona 30.7 klo 10.00 Myllyharjun ala-asteen (Brandensteininkatu 5-7, Loviisa) puukäsityöluokkaan. Sisäänkäynti on Ratakadun ja Kirkkokadun kulmauksen tienoilta. Meneillään on tuolloin kynttilälyhtyjen tekotalkoot. Rauhanfoorumin järjestäjät kertovat, millainen ohjelma on tulevalle viikonlopulle ja sen jälkeiselle keskiviikolle tulossa ja millaisin mielin he odottavan Rauhanfoorumin alkua.

Vuodesta 1987 järjestetyllä Loviisan Rauhanfoorumilla halutaan juhlistaa ja vahvistaa kulttuurien ja elämänkatsomusten monimuotoisuutta ja rauhanomaista rinnakkaiseloa, ja etsiä keinoja väkivallan vähentämiseksi maailmasta. Järjestävänä tahona toimii Suomen Kristillinen Rauhanliike ja suojelijana presidentti Tarja Halonen.

Kuvia viime vuosien rauhanfoorumeista ja tämän vuoden esiintyjistä löytyy osoitteesta https://www.flickr.com/photos/84378184@N06/sets/. Näitä kuvia saa käyttää Rauhanfoorumin uutisoinnin yhteydessä ilmaiseksi ja lupaa kysymättä, kunhan mainitsee valokuvaajan.

Ystävällisin terveisin,

Timo Virtala
045 784 05574
Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri
www.rauhanfoorumi.fi
www.facebook.com/LoviisanRauhanfoorumi
www.youtube.com/LovPeaceForum
www.twitter.com/LovPeaceForum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *