Cinta Hermo ilmaiskonsertissa Loviisassa tulevana lauantaina

Uskokaamme kykyymme muuttaa tämä planeetta paremmaksi paikaksi.” – Cinta Hermo

Andalusiasta kotoisin oleva, nykyisin helsinkiläinen flamencokitaristi ja -laulaja Cinta Hermo esiintyy tulevana lauantaina (2.8.2014) Loviisan Rauhanfoorumissa kahdesti: ensin klo 16.45-17, ja myöhemmin klo 19-19.45. Esiintymispaikkana on Ravintola Loviisan Kappeli osoitteessa Kuningattarenkatu 19. Hermo on saanut musiikillisia vaikutteita useista eri kulttuureista Piirpauke-yhtyeen jäsenenä, jonka kanssa hän on tehnyt seitsemän levyä ja kiertänyt yli 20 maassa. Piirpauke, joka esiintyy oheisella videolla, on Sakari Kukon vuonna 1974 perustama suomalainen, mutta kokoonpanoltaan monikansallinen, kansanmusiikkia, etnoa ja jazzia yhdistelevä yhtye. Kaikkiin tämän vuoden rauhanfoorumin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *