N.A.S.U. Plays for Peace

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantai 2.8. klo 20.00 Ravintola Loviisan Kappelissa

Déjà vu – a tribute to Crosby, Stills, Nash & (Neil)Young

Porvoolaisyhtye N.A.S.U. esittää tunnettuja Crosby, Stills, Nash & Youngin esittämiä lauluja. Neil Young tunnetaan yhteiskuntakriittisistä, sotaa ja väkivaltaa vastustavista lauluistaan kuten Ohio. Joni Mitchell kirjoitti rauhan puolesta järjestetystä Woodstock-festivaalista laulun, jossa rauhanaatteen puolesta yhteen kerääntyi yli puolimiljoonaa ihmistä. Kappaleesta tuli yksi suurimmista CSN&Y:n hiteistä. N.A.S.U.-yhtye haluaa myös muistaa tänä vuonna 94-vuotiaana elämäntaipaleensa päättänyttä lauluntekijää, ihmisoikeus- ja rauhanaktivistia Peter Seegeria. Hänen Saarnaajan kirjasta luonnostelema Turn Turn Turn –laulunsa päättyy toiveikkaisiin sanoihin: “A time for love… a time for peace, I swear It’s not too late.

Porvoolaiseen N.A.S.U-yhtyeeseen kuuluvat kitaristilaulajat Börje Helenius ja Mika Hella sekä etnohenkistä rytmiikkaa yhtyeelle antavat jäsenet Markku Nikula, basso ja Veli-Pekka Piironen, perkussio. Konserttiin on vapaa pääsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *