Dialogi demokratian ja sosiaalisen rinnakkaiselon edistäjänä


Ajankohta: torstaina 24.5. kello 18 – 19.30
Paikka: Rauhanasema, Veturitori 3, Helsinki
Järjestäjinä: Uskot ilman rajoja, Rauhanliitto ja Suomen Kristillinen Rauhanliike

Interfaith dialogue in promoting democracy
Ajankohta: lauantaina 26.5. kello 16.40 -17.00

Paikka: Maailma Kylässä – tapahtuman Taiga-lava, Kaisaniemenpuisto
Esiintyjinä: Abdallah Hendawy, Lars Silén ja Heidi Rautionmaa
Tuottajana: Uskot ilman rajoja ry.

Abdallah Hendawy tulee Maailma kylässä tapahtumaan keskustelemaan siitä, minkälainen merkitys kulttuuri- ja uskontodialogilla on sosiaalisen rinnakkaiselon ja demokraattisen yhteiskunnan rakentamisessa. Hän puhuu myös torstaina 24.5. Rauhanasemalla järjestettävässä keskustelutilaisuudessa yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden ja dialogin suhteesta.

Hendawy on kotoisin Egyptin Aleksandriasta. Hän on koulutukseltaan tradenomi ja omaa myös korkean tason koulutusta rauhan ja konfliktien tutkimuksessa. Nuori mies on dynaaminen kouluttaja ihmisoikeuksien ja kulttuurienvälisen dialogin alueilla ja hän on työskennellyt erilaisissa kansainvälisissä järjestöissä. Tällä hetkellä hän on URI:n (United Religions Iniative) monialueellisten toimintapiirien koordinaattori. Hendawy juontaa myös Egyptin poliittista tilannetta käsittelevää keskusteluohjelmaa televisiossa ja kirjoittaa poliittista kommentaaria paikallisiin lehtiin.

Photo by: BASFPlantScience. Some Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *