Marja-Leena Airaksinen esittää: Fanni Frederiikka, Nainen vanhois raameis

Aika: lauantai 6.8.2011, n. klo 12.00
Aihe: Performanssiteatteria
Paikka: Loviisan tori

Marja-Leena Airaksinen esittää Loviisan torilla roolihahmoa Fanni Frederiikka, joka on eräs hänen itse luomistaan roolihenkilöistä. Esitys toteutetaan monologiesityksenä. Marja-Leena Airaksinen toimii myös laulajana ja lausujana, ja hän on esiintynyt aiemminkin Loviisan Rauhanfoorumissa. Vuonna 2009 ja 2010 hän esitti itse säveltämiään ja sanoittamiaan Nykyajan kansanlauluja ja runoja sarjasta Rakkauden Monet Kasvot.

Marja-Leena Airaksinen on toiminut luovan ilmaisun kouluttajana, ilmaisutaidon, improvisaation ja teatterityön ohjaajana ja opettajana eri opistoissa, työpaikkojen vapaa-ajan kerhoissa ja henkilöstökoulutuksessa sekä erilaisissa muissa tilaisuuksissa.

Tervetuloa Loviisan torille tapaamaan Fanni Frederiikkaa!

(Lähteenä Marja-Leena Airaksisen kotisivut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *