What does happiness mean to you?

Vuonna 2003, kun maa oli nähty taivaalta, Yann Arthus-Bertrand, yhdessä Sybille d’Orgevalin ja Baptiste Rouget-Luchairen kanssa, aloitti projektin nimiltä 6 Billion Others – 6 Miljardia Toista. Tehtiin 5 000 haastattelua 75 eri maassa 6 ohjaajan voimin, jotka lähtivät etsimään Toisia.

Brasilian kalastajasta kiinalaiseen kauppiaaseen, saksalaisesta taiteilijasta afghanistanilaiseen maanviljelijään, kaikki vastaavat samaan kysymykseen peloista, unelmista, ongelmista, toiveista: “Mitä olet oppinut vanhemmiltasi? Mitä haluat välittää eteenpäin lapsillesi? Minkälaisia ongelmia olet kokenut? Mitä rakkaus sinulle tarkoittaa?

Nelisenkymmentä kysymystä jotka kertovat mitkä asiat erottavat ja mitkä yhdistävät meitä. Nämä koko ihmiskunnan henkilökuvat löytyvät projektin kotisivuilta.

engl In 2003, after The Earth seen from the Sky, Yann Arthus-Bertrand, with Sybille d’Orgeval and Baptiste Rouget-Luchaire, launched the project“6 Billion Others”. 5,000 interviews were filmed in 75 countries by 6 directors who went in search of the Others.

From a Brazilian fisherman to a Chinese shopkeeper, from a German performer to an Afghan farmer, all answered the same questions about their fears, dreams, ordeals, hopes:

“What have you learnt from your parents? What do you want to pass on to your children? What difficult circumstances have you been through? What does love mean to you?”

Forty or so questions that help us to find out what separates and what unites us. These portraits of humanity today are accessible on this website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *