Mama Africa Laivasillalla


Salam

Laye Diop | MySpace Music Videos

Tapahtuma: Mama Africa Laivasillalla
Aika: Lauantaina 7.8.2010 alkaen klo 20.00
Paikka: Laivasilta
Liput: Vapaa pääsy
Kieli: Suomi, englanti, senegali

Laivasillan jo perinteeksi muodostununeessa rauhanfoorumin lauantai-illan etnokonsertissa esiintyy tänä vuonna Mama Africa, etupäässä Suomessa asuvista senegalilaisista koostuva tanssi-, laulu- ja rumpuryhmä. Luvassa on sataprosenttisen tanssittavaa perinteistä afrikkalaista djembe- ja sabar- rumpujen tahdittamaa musiikkia. Tervetuloa sankoin joukoin Laivasillalle, Itämeren ääreen aistimaan Afrikan tunnelmaa ja testaamaan Laivasillan uuden, upean tanssikatoksen!

Länsiafrikkalaista tanssi- ja musiikkiperinnettä välittävä Mama Africa on perustettu Senegalissa vuonna 1990. Siitä lähtien jokainen ulkomaille muuttanut ryhmän jäsen on uudessa kotimaassaan perustanut uuden Mama Africa -ryhmän. Tällä hetkellä ryhmän jäseniä on mm. Japanissa, Saksassa, Belgiassa, Ranskassa ja Suomessa. Suomen Mama Africa -ryhmä on perustettu v. 1997. Yllä olevassa videossa esiintyvä Laye Diop on yksi lauantain tähdistä.

ENGLISH

Welcome to Laivasilta, Loviisa 7th August at 8pm to listen, dance and enjoy African rythms. Laye Diop, singing in the video above, is one of the stars coming to Loviisa Peace Forum. Free entry!

West-African rhytms and dances Mama Africa was founded in Senegal in 1990. Since then many other Mama Africa groups have been established all over the world. Whenever a member of Mama Africa moves to another country a new Mama Africa group will be founded. Nowadays Mama Africa has groups eg. in Japan, Germany, Belgium, France and Finland. Mama Africa Finland was established in 1997.


Näytä suurempi kartta

One thought on “Mama Africa Laivasillalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *