Ihmiskunnan historiasta kertova dokumenttielokuva

Tapahtuma: Home -dokumenttieolokuva
Aika: Perjantaina 6.8.2010 klo 19 – 20.30 ja lauantaina 7.8.2010 klo 18 – 19.30
Paikka: Kino Marilyn, Kuningattarenk 17, Loviisa.
Liput: Vapaa pääsy
Kieli: Englanti ja englanninkielinen tekstitys

Tervetuloa seuraamaan ihmiskunnan historiasta ja luontosuhteesta kertovaa Home -dumenttielokuvaa Kino Marilyniin, Loviisaan. Elokuvan on ohjannut Yann Arthus-Bertrand vuonna 2009. Pääosin ilmasta eri puolilla maailmaa kuvattu dokumentti tuo eteemme maailman henkeäsalpaavan monimuotoisuuden ennennäkemättömällä tavalla. Dokumentti antaa ajattelemisen aihetta luonnon tilasta ja ihmiskunnan vastuusta luonnon tasapainon horjuttamisessa. Elokuva on nähtävissä kokonaisuudessaan YouTubessa, ja sitä saa levittää ja esittää ilmaiseksi. Kyseinen dokumentti on saanut Suomessa yllättävän vähän julkisuutta siihen nähden, että sen julkistamistilaisuus kesäkuussa 2009 yhtä aikaa 181 maassa oli alansa maailmanennätys.

2 thoughts on “Ihmiskunnan historiasta kertova dokumenttielokuva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *