(Väki)vallatomat -nuorisoleiri 4. – 8.8. Lapparbäck, Porvoo

Kuva (cc): gadi.

Saako tappaa? Mitä väkivallattomuus tarkoittaa tänä päivänä? Voiko olla väkivallatonta elämäntapaa? Liittyvätkö ihmisiin ja eläimiin kohdistuva väkivalta toisiinsa? Mikä on rauhanliikkeen tulevaisuus? Voivatko rauhan- ja eläinjärjestöt toimia väkivallattomuuden puolesta yhdessä?

Sadankomitea ja Animalia yhdistävät voimansa ja ideansa järjestämällä nuorille suunnatun kesäleirin. Leirillä on tarkoitus miettiä rauhan- ja eläinasian yhteyttä, kuunnella mielenkiintoisia puhujia ja puhua itse, (ranta)saunoa sekä tutustua uusiin ihmisiin. Leirillä vieraillaan yhtenä päivänä Loviisan rauhanfoorumissa ja toisena turkistarhalla tai muulla eläintuotantotilalla.

Leiripaikkana toimii meren rannalla sijaitseva Lapparbäckin leirikeskus Porvoossa. Leiripaikkaan on Helsingistä noin 60 kilometrin matka ja sinne pääsee bussilla.

Leirin hinta on 50 euroa. Hinta on 40 euroa jos olet joko Sadankomitean tai Animalian jäsen ja 30 euroa jos olet molempien järjestöjen jäsen. Hintaan sisältyy majoitus, ruoka ja kuljetukset vierailukohteisiin Leiriläisten matkat kotoa leiripaikalle ja takaisin korvataan 5 euron omavastuuosuudella.

Ilmottautumiset ja lisätiedot leiristä Sadankomitean nuorisovastaava Milla Pyykkönen: milla.pyykkonen@sadankomitea.fi, 0401679660

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *