Rauhanviikonloppu Rauhanasemalla

2230236391_cac4c69985
Photo (cc) by Jeff Bauche.

Tule mukaan Sadankomitean järjestämään Rauhanviikonloppuun! Viikonlopussa on luvassa laadukasta koulutusta Sadankomitean toimintaan linkittyvistä teemoista, kuten pien- ja rypäleaseista. Syvennymme rauhankysymyksiin myös draaman keinoin. Lisäksi pohdimme ja ideoimme yhdessä väkivallatonta vaikuttamista ja sen keinoja.

Ohjelmasta ei ole tietenkään unohdettu hyvää keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Vierainamme ohjelmaa luomassa ovat mm. kansanedustaja Pekka Haavisto (vihr.), Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius sekä Rauhankoulun koordinaattorit Tuomas Urho ja Johanna Laaja.

Rauhanviikonloppu on avoin kaikille. Kaikki Sadankomitean jäsenet ja aktiivit ovat mitä lämpimimmin tervetulleita.Toivotamme tervetulleiksi myös kaikki muut, joitan rauhankysymykset kiinnostavat. Vaikka Sadankomitea ei olisi sinulle entuudestaan tuttu, älä epäröi tulla mukaan. Viikonloppu on loistava keino paitsi saada mielenkiintoista koulutusta myös tulla mukaan Sadankomitean toimintaan.

Aika: 7. – 8.11.2009
Paikka: Rauhanasema, Veturitori 3, Helsinki
Hinta: 10 euroa

Ilmoittauduthan 5.11. mennessä Tiina Keinäselle, tiina.keinanen@sadankomitea.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen erityisruokavaliosi.

Tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *