Ilmastokirkko

Ilmastokirkko

“jos olimme tuomitut
se ei johtunut taidon puutteesta
vaan toivon”

Riippuvainen – esitys G#-duurissa on kokemuksellinen esitys, ilmastomessu, keikka ja poliittinen rituaali, joka tutkii yhteisöllisyyttä ja keskinäisriippuvuuksia ekologisen kriisin aikakaudella. Se manaa esiin tuntemattomia aikoja, paikkoja ja lajirajat ylittäviä yhteisöllisyyksiä.

Riippuvainen – esitys G#-duurissa kantaesitettiin tammikuussa 2019 Lavaklubilla osana Tieteiden yön ilmastokeskustelua. Esitys on Ilmastokirkon vuonna 2018 käynnistyneen Ilmastomessu-esityssarjan toinen osa. Ilmastokirkko on uskonnollisesti sitoutumaton esitystaideprojekti ja kollektiivi, joka tutkii esityksissään ekologisen kriisin ja pyhän suhdetta. Se etsii kuvastollisesti moninaisia ja ajantasaisia reittejä käsitellä ilmastonmuutosta ruumiillisilla, kokemuksellisilla ja yhteisöllisillä tavoilla.

www.ilmastokirkko.fi

https://www.facebook.com/ilmastokirkkokollektiivi/

Esityksen tekijätiedot:

Tekstit: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori, Hanna-Kaisa Tiainen

Dramaturgia: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori, Hanna-Kaisa Tiainen

Äänisuunnittelu: Ville Aalto

Jäätikön äänet: Eero Nieminen

Näyttämöllä: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori, Hanna-Kaisa Tiainen

Säestys ja ääniajo: Tom Lönnqvist

Lauantaina 3.8. klo 18.00 Loviisan kirkossa. Ilmainen sisäänpääsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *