Kassandrakuoro esiintyy Loviisassa su 3.8.

Kassandrakuoro6871

Monikulttuurinen kanta- ja uussuomalaisista naisista koostuva Kassandrakuoro on olemukseltaan ainutlaatuinen maailmassa: kuoron muualta tulleet, suomalaistuneet jäsenet tuovat mukanaan laulunsa ja tarinansa ja antavat ne eteenpäin kuorolle. Kuorolla onkin hyvin sisäistynyt kokemus lauluista, kun niihin liittyvä kulttuuritausta valottuu laulujen myötä kasvaneen ihmisen kautta. Lisäksi laulu, liike ja askeleet yhdessä muiden kanssa luovat energian, jota on kiitelty monien esitysten jälkeen. Tuloksena on musiikkia, joka on vahvasti läsnä nyky-Suomessa ja jossa samanaikaisesti sykkii koko maailma. Kassandrakuoro on yksi Loviisan Rauhanfoorumin aikana järjestettävän Loviisan Laulujuhlien esiintyjistä. Tervetuloa kuuntelemaan Kassandrakuoroa sunnuntaina 3.8.2014 klo 13.30 – 15.30 ravintola Loviisan Kappeliin osoitteeseen Kuningattarenkatu 19! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *