Maailma Kylässä 24.-25.5.2014

hm-photo-3-brett-rubin

Tulevana viikonloppuna järjestetään Helsingissä Suomen suurin ilmainen ulkoilmafestivaali Maailma Kylässä. Asiaohjelmaan osallistuu suuri joukko kansainvälisiä vieraita, kuten kirjailijoita, aktivisteja, tutkijoita ja alkuperäiskansojen edustajia. Tämän vuoden maantieteellinen painotus on Latinalaisessa Amerikassa.

Myös Loviisan Rauhanfoorumilla on festivaaleilla esittelypöytä. Tervetuloa juttelemaan, ostamaan kirjoja tai vaikka ottamaan ilmaisen oliivinlehtikasvomaalauksen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan päivystystalkoisiin, ota yhteyttä Timo Virtalaan numeroon 045 784 05574 tai laita viestiä osoitteeseen info@rauhanfoorumi.fi. Lisätietoja Maailma Kylässä -festivaaleilta löytyy osoitteesta www.maailmakylassa.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *