Hymyjä Maailma Kylässä -festareilta

Loviisan Rauhanfoorumi osallistui viime viikonlopun Maailma Kylässä -festareille ensimmäistä kertaa näytteelleasettajana. Tunnelma oli korkealla, kyseessä on suomen suurin monikulttuurisuustapahtuma. Mirja Ilkan ideoima pitkälti myös toteuttama lasten ihomaalausprojekti oli menestys, kymmenet lapset saivat ohimoaan tai käsivarsiaan komistamaan logostamme tutun vihreän oliivinlehden. Myös Loviisan Rauhanfoorumin suojelija, presidentti Tarja Halonen pistäytyi ständillämme kyselemässä mitä foorumillemme kuuluu. Ja hyvähän meille kuuluu! Myös sunnuntai sujui erinomaisesti. Aurinko paistoi ja väkeä oli jopa enemmän kuin lauantaina. Jukka Pojan esityksen aikana kaikkia halukkaita ei voitu päästää edes sisään. Ihmiset olivat kiinnostuneita rauhanfoorumista. Mahatma Gandhista, väkivallattomuuden periaatteista, Yrjö Kallisesta, Arndt Pekurisesta ja monesta muusta aiheesta käytiin hyviä keskusteluita. Surullista kyllä, myös Hyvinkään ampumiset olivat monen ihmisen mielessä ja keskustelunaiheena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *