Kutsu keskustelutilaisuuteen pe 5.8. Helsingissä

YK:n rauhanvälitysyksikön Mediation Support Unitin (MSU) johtaja Kelving Ong ja Tunisian Punaisen Puolikuun pääsihteeri Tahar Cheniti (kuvassa) vierailevat Suomessa perjantaina 5. elokuuta.

Ongin ja Chenitin vierailun yhteydessä järjestetään keskustelutilaisuus osoitteessa Töölöntorinkatu 2 B, 5. krs (Kehys ry:n tila) klo 14.30 – 16. Tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja. Sekä Ong että Cheniti käyttävät tilaisuudessa puheenvuoron.

Tilaisuuden alussa (klo 14 lähtien) on kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset 4.8. mennessä osoitteeseen helena.laukko@ykliitto.fi. Tervetuloa!

Molemmat puhujat osallistuvat myös Loviisan Rauhanfoorumin (la 6.8.) yhteydessä järjestettävään keskustelutilaisuuteen teemalla ‘Arab Spring as a Challenge to Peace Mediation’, ks. http://www.rauhanfoorumi.fi/archives/1764

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *