Peace Counts -julistenäyttely Kino Marilynissä la 6.8.2011

Aika: Lauantaina 6.8.2011 klo 12.00 – 20.30
Paikka: Kino Marilyn, Kuningattarenkatu 17
Liput: Vapaa sisäänpääsy
Kieli: Englanti

Peace Counts -julistenäyttely kertoo erilaisista rauhantekijöistä ympäri maailmaa. Kuvien aiheena ovat rauhantekijät, jotka ylittävät etniset ja uskonnolliset rajat koettaessaan luoda rauhaa esimerkiksi sota-alueilla ja vankiloissa. Valokuvat ovat esillä Kino Marilynin salissa ja niitä voi käydä katsomassa lauantain ajan.

Peace Counts -järjestö on perustettu Saksassa, josta se on levinnyt muualle maailmaan. Järjestö lähettää vuosittain kuvaajia ja reporttereja maailman konfliktialueille. Oheiset kuvat ovat heidän ottamiaan. Järjestön tarkoituksena on luoda sata rauhanprojektia ympäri maailmaa. Tällä hetkellä heidän lähettämiään ihmisiä on yli kolmessakymmenessä maassa.

Yllä oleva kuva on osa näyttelyä. Kuvassa Vicky luennoi etelä-afrikkalaisille vangeille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *