Pecha Kucha Goes Peace Loviisassa pe 5.8.2011

Aika: perjantaina 5.8.2011 klo 19 – 21
Paikka: Club Alexia, Aleksanterinkatu 3, Loviisa
Liput: vapaa sisäänpääsy

Pecha Kuchassa jokainen esiintyjä esittää 20 valokuvaa, joista jokaisesta hän puhuu 20 sekunttia. Maailman pääkaupunkeja kiertänyt esitystapa rantautuu tällä kertaa Loviisaan teemalla rauha. Tule katsomaan ja kuuntelemaan, inspiroidu ja näe rauha uusin silmin. Illan aikana esiintyvät Rauhan ja turvallisuuden tutkimusverkoston vapaaehtoiset, mutta lava on avoinna myös kaikille halukkaille. Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään torstaina 4.8. lähettämällä esityksesi kuvat sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)saferglobe.fi. Lisätietoja samasta osoitteesta tai puhelimitse 040 778 8523. Tilaisuuden järjestävät SaferGlobe Finland ja Loviisan Rauhanfoorumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *