Kädet Pernajan kirkossa -valokuvanäyttely

Aika: 25.7. – 7.8.2011
Paikka: Salbodanin galleria, Laivasilta, Loviisa
Liput: Vapaa pääsy
Kielet: Ruotsi, suomi, englanti, saksa, ranska, somali, korea jne.

Tervetuloa katselemaan Mia Aitokarin valokuvanäyttelyä, jonka aiheena on Kädet Pernajan kirkossa. Kuvien ohella esillä on myös raamatunteksteistä niihin liittyen. Assistenttina on toiminut Minna Silfvergren. Näyttelyhuoneessa on myös suuri määrä erikielisiä raamattuja, joista vierailijat voivat löytää tekstit omilla äidinkielillään. Näyttelyn avajaiset järjestetään maanantaina 25.7. klo 12.00.

“Händerna är en liten del av den fascinerande medeltida konsten i Pernå kyrka. Händerna kan göra goda verk, skapa nytt, vara till glädje och välsigna men de kan också riva ner, döda och ruinera. Bibelns berättelser, ordspråk och verser ger en lite djupare inblick i den tudelade världen. Tervetuloa! Välkommen!”

One thought on “Kädet Pernajan kirkossa -valokuvanäyttely

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *