Keskustelutilaisuus Arabimaiden kuohunnasta Hki:ssä ke 6.4

Arabic Sea Sunset,
Some rights reserved by gilus_pl

Sadankomitea ja Rauhanliitto järjestävät keskustelutilaisuuden Arabimaiden vallankumouksista ja konflikteista Vanhalla ylioppilastalolla Galleria -kabinetissa keskiviikkona 6.4. kello 18.00 – 21.00. Alustamaan tulevat tohtori Susanne Dahlgren, professori Hannu Juusola, tutkija Jarmo Pykälä ja lehtori Faruk Abu-Chacra. Dahlgren on asiantuntija Jemenin tilanteessa, Juusola alustaa Syyriasta, jossa mielenosoitukset ja väkivalta ovat leimahtaneet aivan viime päivinä, Pykälä alustaa Suomen aseviennistä konfliktialueille ja Abu-Chacra tilanteesta yleisesti.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan konfliktien syistä ja seurauksista! Tarjolla pientä purtavaa.

Lisätiedot:

Milla Pyykkönen
Nuorisovastaava, Sadankomitea.
milla.pyykkonen@sadankomitea.fi
puh. 040 1679660

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *