Iran: Vihreän liikkeen digitaalinen vallankumous

Tapahtuma: Onko mediasta totuuden näyttäjäksi? -seminaari
Aika: Lauantaina 7.8.2010 klo 16.00 – 18.00
Paikka: Kino Marilyn, Kuningattarenk 17, Loviisa.
Liput: Vapaa pääsy
Kieli: Englanti ja suomi

Tervetuloa Loviisan rauhanfoorumiin kuuntelemaan oheisen kirjan kirjoittaneen Liisa Liimataisen mietteitä Iranin tilanteesta ja median vallasta lauantaina 7.8.2010 klo 16-18 Kino Marilyn, Kuningattarenkatu 17, Loviisa. Vapaa pääsy.

Toimittaja Liisa Liimatainen on kirjoittanut päivityksen keväällä 2009 ilmestyneeseen kirjaansa Iran: Huntu ja haaste – yritys ymmärtää Iranin yhteiskuntaa.

Sen jälkeen, kun Liimatainen oli saanut Iran: Huntu ja haaste -kirjansa valmiiksi maaliskuussa 2009, Iranissa alkoi suurten tapahtumien sarja. Maa oli jo valmiiksi räjähdyspisteessä monien yhteiskunnallisten ja poliittisten muutospyrkimysten vuoksi, mutta 12. kesäkuuta pidettyjen presidentivaalien jälkeen alkoi tapahtua. Oppositio väitti vanhoillisten väärentäneen vaalituloksen, ja uudistajien rintama lähti protestoimaan kaduille ympärilleen kehittyneen vihreän liikkeen kanssa. Tuoreessa julkaisussa Liimatainen “päivittää” kirjansa tapahtumia ja joidenkin siinä haastateltujen ihmisten kohtaloita vallankumouksen pyörteissä.

Kyseisen kirjan voi ostaa Into -kustannuksen sivuilta: Liisa Liimatainen: Iran: Huntu ja haaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *