Iran: Vihreän liikkeen digitaalinen vallankumous

Tapahtuma: Onko mediasta totuuden näyttäjäksi? -seminaari
Aika: Lauantaina 7.8.2010 klo 16.00 – 18.00
Paikka: Kino Marilyn, Kuningattarenk 17, Loviisa.
Liput: Vapaa pääsy
Kieli: Englanti ja suomi

Tervetuloa Loviisan rauhanfoorumiin kuuntelemaan oheisen kirjan kirjoittaneen Liisa Liimataisen mietteitä Iranin tilanteesta ja median vallasta lauantaina 7.8.2010 klo 16-18 Kino Marilyn, Kuningattarenkatu 17, Loviisa. Vapaa pääsy.

Toimittaja Liisa Liimatainen on kirjoittanut päivityksen keväällä 2009 ilmestyneeseen kirjaansa Iran: Huntu ja haaste – yritys ymmärtää Iranin yhteiskuntaa.

Sen jälkeen, kun Liimatainen oli saanut Iran: Huntu ja haaste -kirjansa valmiiksi maaliskuussa 2009, Iranissa alkoi suurten tapahtumien sarja. Maa oli jo valmiiksi räjähdyspisteessä monien yhteiskunnallisten ja poliittisten muutospyrkimysten vuoksi, mutta 12. kesäkuuta pidettyjen presidentivaalien jälkeen alkoi tapahtua. Oppositio väitti vanhoillisten väärentäneen vaalituloksen, ja uudistajien rintama lähti protestoimaan kaduille ympärilleen kehittyneen vihreän liikkeen kanssa. Tuoreessa julkaisussa Liimatainen “päivittää” kirjansa tapahtumia ja joidenkin siinä haastateltujen ihmisten kohtaloita vallankumouksen pyörteissä.

Kyseisen kirjan voi ostaa Into -kustannuksen sivuilta: Liisa Liimatainen: Iran: Huntu ja haaste.

One thought on “Iran: Vihreän liikkeen digitaalinen vallankumous

  1. AHC> Ja, han har ve4l alla verktygen i le5dan men nu ge4ller det att han e4r redo ff6r det e4r me5nga lag som koemmr att bevaka den spelaren.. Ni de4ruppe kan ju njuta av Bejmo som le4r vara en klockren ve4rvning ff6r er!Anonym> Pantern e4r lite upp till bevis tycker jag och det le4r passa bra att fe5 sle5 ur underle4ge ff6r en ge5ngs skull.Micke> TackEE> Ja det he4r koemmr att bli en otroligt spe4nnande se4song med massor av talangfulla spelare och en hel del rutinerade namn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.