Koivuniemen herrat sivarikeskuksella

Tapahtuma: Koivuniemen herrat sivarikeskuksella
Aika: Torstaina 5.8.2010 klo 17 – 19
Paikka: Lapinjärven koulutuskeskus, Latokartanontie 97, Lapinjärvi.
Liput: Vapaa pääsy
Kieli: Suomi

Koivuniemen Herrat julkaisivat odotetun debyyttilevynsä Sokeat Johdattaa 28.4.2010. Shakan tähdittämä ghettofunk-yhtye on hionut ensilevyään huolella ja kokonaisuus on vihdoin valmis. Levyn on tuottanut bändin kanssa mm. Soul Investigatorsista tuttu Didier Selin.

Shaka on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Jontin kanssa. Kaksikko on julkaissut kaksi levyä: Vittuun Koko Sakki EP:n (2006) sekä Rata-Äänite (2007). Rata-Äänitteen myytyä nopeasti loppuun siitä tehtiin uusintapainos Rata Jatkuu (2008), joka on lisäbiiseineen jatkanut alkuperäisen menestystarinaa. Rata-Äänite sai ilmestyessään loistavat arvostelut ja päätyi mm. Suomen tärkeimmän hip hop-kaupan Funkiestin vuoden 2007 myydyimmäksi levyksi.

Koivuniemen Herrat kokoontui ensimmäistä kertaa nykymuodossaan uudenvuodenpäivänä 2008. Ensimmäisen keikkansa kokoonpano soitti jo 9.2.2008 Sekakäyttörockissa edesmenneessä Factoryssa. Herrojen soitossa yhdistyvät rähjäinen autotallifunk ja psykedeelinen rock, kurinalainen svengi ja vapautunut improvisointi. Yhtye soitti aluksi Jontin & Shakan keikkojen taustalla, mutta yhteistyö syveni pian ja Shaka alkoi työstämään bändin kanssa yhteistä levyä. Koivuniemen Herroihin kuuluu Shakan lisäksi Speakeasy (tenorisaksofoni ja koskettimet), Kassu Kapanen (kitara), Jouni Viitala (basso) ja Jussi Peevo (rummut).

Lue lisää: http://www.myspace.com/koivuniemenherrat#ixzz0tIcih7Mw

3 thoughts on “Koivuniemen herrat sivarikeskuksella

  1. Kiinnostaapa miten tämä hoituu. Koulutuskeskuksella ei ole fiksuja tiloja tapahtuman järjestämiseen jonka lisäksi työntekijöistä toistaiseksi kukaan ei ole tiennyt konsertista vaikka siihen on vain pari päivää. Eivät ole edes uskoneet ennen kuin esitettä on vilautettu.

  2. Herrat ainakin itse ovat tulossa, olen puhunut asiasta Jounibasistin kanssa moneen otteeseen. Sivarikeskuksella asiaa hoitaa Staffan, pyysin häntä eilen laittamaan pa-vehkeet valmiiksi. Hän ajatteli paikaksi Kanttiinin terassia. Miksipä ei, on mielenkiintoista nähdä miten se toimii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *